Cine zice că parcarea subterană nu e bună? Doi extratereștri și-au lăsat OZN-urile acolo noaptea trecută

Mult controversata parcare subterană din Craiova și-a găsit, în sfârșit, rostul. Asta în condițiile în care, de când a fost dată în folosință, șoferii craioveni preferă mai degrabă să riște o amendă, decât să parcheze acolo. Conform unui martor, doi extratereștri și-ar fi lăsat, noaptea trecută, OZN-urile preț de patru ore în parcarea subterană.

„Ieșii să fumez o țigară pe balcon când, dintr-o dată, văzui niște luminițe verzi care se apropiau dinspre Craiovița. Când mă uitai mai bine, văzui două farfurii de-alea zburătoare, ca-n filmele americane, cum dă și la televizor. Prima oară crezui că e de la țigări, că doar ce le schimbai mai ieri, dar nu. Deodată se învărtiră hurdubaiele alea, se dădură în jos și intrară în parcare. Să fi stat acolo vreo patru ore așa. Nu mai închisăi un ochi toată noaptea, vă dați seama”, ne-a povestit, îngrijoat, Constantin Jupuilă, locatar în blocul de la 3F.

Spusele martorului nostru par a fi confirmate de niște zgârieturi ciudate găsite , în această dimineață, pe pereții parcării. De asemenea, o substanță gălbuie, ce pare a fi ulei ars de OZN, s-ar fi scurs peste tot prin parcare.

Autor