Conductele pentru aducțiunea de apă de la Isvarna ar fi, de fapt, tuneluri pentru dacii liberi din Craiova

Prezentate drept conducte noi, montate prin tehnologia „relining”, pentru aducțiunea de apă de la Isvarna, tuburile uriașe din imaginea de mai sus ar fi, de fapt, tuneluri pentru dacii liberi din  Craiova. Informația ne-a fost transmisă de Popândel Ghemotoceanu , un locuitor din zona Albești, acolo unde se execută în acest moment lucrări de montare a conductelor.
”Acu’ vreo două seri ieșisem pe prispă să fumez o țigară. Era cam așa  după ora 9. Cum stam și mă gândeam la ale mele, am văzut două mogâldețe care mergeau pe ciuci prin conducte. ” Hai, bă, că încăpem. Ne ducem așa până la Orăștie”, i-am auzit vorbind între ei.  Am strigat tare: ”Mă care ești acolo?”, mogâldețele au luat-o la fugă și au dispărut”, ne-a declarat domnul Popândel, un cetățean model de altfel al localității Albești.

Curios este faptul că și Primăria Craiova ascunde acest adevăr, și anume că respectivele conducte vor fi utilizate de daci. ”

La ora actuală, sunt acoperiți mai bine de 2150 de metri liniari din cei 8500 programați în cadrul acestui tronson, ceea ce înseamnă că, până acum, constructorii se încadrează în graficul propus.
Este cel mai mare proiect de aducțiune de apă din Europa și presupune ca, peste doi ani, toți craiovenii să aibă apă de izvor la robinete”, a declarat primarul Lia Olguța Vasilescu  pe o rețea de socializare, încercând să” mascheze”, de fapt, realitatea.

Autor