Craiova a câștigat concursul ”Cea mai frumoasă piață de Crăciun”, după ce primele cinci clasate au fost găsite dopate

Loviură de teatru în concursul ” Cea mai frumoasă piață de Crăciun”. Craiova, poziționată pe locul 6 la numărătoarea finală a voturilor, a fost declarată câștigătoare în această seară. Anunțul a fost făcut public pe site-ul care a organizat competiția.

”Practic, primele cinci orașe clasate înaintea Craiovei au fost descalificate, în urma unor sesizări anonime primite pe e-mail. Se pare că ar fi vorba de dopaj, în sensul că în aceste orașe sunt foarte mulți consumatori de substanțe interzise. Ori, așa cum este fair-play în orice competiție, nu poți participa la un concurs, dacă ești descoperit dopat. Motiv pentru care acordăm titlul de câștigător Craiovei, cu scuzele de rigoare”, au explicat organizatorii.

O altă variantă, neconfirmată încă, ar fi că primele cinci orașe clasate în top nu ar fi plătit până astăzi la ora 12 suma de participare la concurs, motiv pentru care au fost excluse. ”Am primit acum pe e-mail această decizie a organizatorilor, am avut întotdeauna senzația că meritam mai mult de locul 6”, au declarat surse din Primăria Craiova.

 

Autor