Craiova este cel mai verde oraș din țară! ”The Mask” s-a inspirat după personaje reale din oraș

Cel puțin răutăcioase afirmațiile ministrului Mediului, Costel Alexe, care a menționat numele Craiovei pe lista orașelor care ar trebui să reducă poluarea. Răutăcioase și departe de adevăr, pentru că, în realitate, Craiova este cel mai verde oraș din țară.

” Eu nu știu de unde și până unde treaba asta cu poluarea. Dumnevoastră ați văzut filmul ăla, ”The Mask”, cu Jim Carrey. Eh, dacă nu l-ați văzut, mai uitați-vă odată. La începutul fimului scrie așa, da’ cu litere mai mici: ”Producătorii mulțumesc oamenilor din orașul Craiova, o sursă autentică de inspirație pentru ei”. Deci, asta spune tot! Producătorii filmului au fost pe aici și, zic eu, au văzut mai mulți oameni verzi la față”, este de părere Ionel Verzeanu, cinefil din Balta Verde, sat limitrof Craiovei.

Ținând cont de această declarație, este evident că orașul nostru este, de departe, cel mai verde din țară iar declarațiile ministrului Alexe ar putea fi tratate doar cu o singură replică:Marș și tu la coteț, potaie!”

NOU! Craiovaniuz este pe Patreon! Daca vreti sa sustineti acest proiect si sa ne deveniti ”patroni” accesatilinkul de mai jos:

CRAIOVANIUZ – PATREON

Autor