Craiovenii care n-au fost cuminți s-au trezit în ghete cu săbii ruginite de la Moș Nicolae

Săbii ruginite, cuțite neascuțite și macete oxidate. Pare că vorbim despre rămășițele unei unități de combat din vremurile bune ale Băniei, dar nu. Este vorba despre cadourile primite de la Moș Nicolae, azi-noapte, de craiovenii care au călcat strâmb anul acesta.

„Hai, mă vere, da’ Moșu’ ăsta e chiar bulangiu, să mor io. Păi cum să pună sabia ruginită în ghete, ce, e nebun? Recunosc că n-am fost cel mai cuminte anul ăsta, dar nici așa. Mă gândeam că primesc măcar un briceag de ăla de buzunar. Ok, e mic, dar îmi făceam treaba cu el. Cu sabia asta ce să fac? Face omul infecție dacă o bag în el, nu?”, se întreabă, retoric, un craiovean.

„Să vezi și să nu crezi! La toate m-aș fi așteptat, dar la asta nu. Rea voință din partea lui nea Moș ăsta. Putea să lase goale ghetele alea, așa cum le-a găsit, dar nu, a vrut să ne facă în sâc. Dar lasă, că a văzut el în Brazdă ce am putut face cu lama aia ruginită”, a mai declarat un alt craiovean.

Nu știm exact ce a vrut să spună bărbatul supărat, cu privire la cartierul Brazdă, dar reporterii Craiovaniuz se vor documenta despre acest subiect, iar în momentul în care vor afla mai multe informații le vor pune la dispoziția cititorilor.

Autor