Cum a ajuns Boc să se inspire de la craioveni: face o parcare subterană, dar îi spune ”parking”, ca să nu ne dăm noi seama

La pomul lăudat să nu te duci cu sacul, spune o vorbă din bătrâni. Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunțat astăzi că în orașul pe care îl păstorește va fi terminat, la 15 august, un ”parking subteran”. Este vorba de fapt de o parcare subterană, așa cum la Craiova există de multă vreme, lucru care ne face să credem că Emil Boc a furat modelul din Bănie, dar i-a spus ”parking” ca să nu ne dăm noi seama.

” Este evident, tot ce se face la ei acum, la noi s-a făcut cu mult timp înainte. Uite, eu am curaj să pun pariu cu dumnevoastră că nu va mai trece mult și o să vedeți că lipește colant pe trmavaie. Nu putem să tragem un vânt, vorba aia, că Boc copiază imediat”, ne-a spus un domn din Craiovița Nouă, vizibil deranjat de furăciunile edilului de la Cluj-Napoca.

Evident, atunci când va prezenta tramvaiele colantate, Emil Boc o să le spună ”refurbished”, pentru că mizează pe faptul că noi la Craiova nu știm limba engleză.

Autor