De-abia au început cheltuielile pentru cuplul ”Manda-Vasilescu”: ”Casa cumpărată trebuie și sfințită!”, avertizează ÎPS Irineu

Cu cristale Swarovski sau nu, casa achiziționată de cuplul Claudiu Manda- Lia Olguța Vasilescu va mai produce cheltuieli, măcar cât a costat. Ca orice casă nouă, aceasta trebuie sfințită, iar cei de la Mitropolia Olteniei au avansat un preț comparativ cu cel de achiziție, pentru sfeștanie.

” În general, tariful pentru tot ce trece de două camere este de 100 de euro pentru metrul pătrat. Ținând cont de faptul că vorbim de minim 200 de metri pătrați, pe nivel, plecăm de la suma de 20.000 de mii de euro, la care se adaugă tarife speciale pentru piscină, pentru sala video și așa mai departe”, anunță  mitropolitul Olteniei, ÎPS Irineu, care s-a oferit să efectueze personal slujba de sfințire a casei.

Vestea bună este că plata șfeștaniei se poate face și eșalonat, cu un procent de 20 la sută din valoare plătiti în avans, pe o perioadă de cinci ani: ”Acordăm chiar și un an de grație, ținând cont de faptul că mirii au cheltuit deja pentru achiziționarea casei o sumă de bani apeciabilă”

 

Autor