De ziua lui, un craiovean s-a trezit cu preotul la ușă: ”Primiți cu ”La mulți ani?”

Surpriză mare pentru un craiovean care își aniversează astăzi ziua de naștere. De-abia apucase să deschidă ochii, când, la ușa de la intrare, a auzit bătăi puternice. N-a apucat să meargă să vadă cine este, că a auzit o voce gravă care striga : ”Primiți cu La mulți ani?”

”Am crezut că mi se pare, că nu aud bine. Până la urmă m-am apropiat de vizor și l-am văzut pe un fost preot, cum părea că își drege vocea, ca să începe să cânte: ” Mulți ani trăiască, mulți ani trăiască, La mulți ani să traiască!” Acum, chiar nu știu de unde a aflat că este ziua mea.  Am stins ușor lumina, ca să nu las de înțeles că aș fi acasă”, a comentat craioveanul.

Bărbatul și-a explicat și gestul. ” Nu sunt zgârcit sau  mă ascund de ziua mea, dar omul ăsta chiar nu mai e preot, a ieșit la pensie”. Totuși, Cristian are acum o problemă. Preotul s-a baricadat la ușa de la intrare din bloc și nu pleacă de acolo. Motiv pentru care și recomandăm să accepte ”urările” făcute de preot și să îi deschidă ușa.

Cristian, acesta este modul în care noi îți spunem  ”Mulți ani fericiți!” Și petrecere frumoasă! Alături de cei dragi ție! Și de ex-preotul Băjeu, dacă vrei tu!

Autor