Deoarece la Craiova nu mai ninge, autoritățile locale vor aduce zăpadă din alte zone ale țării, pentru ca Salubritatea să deszăpezească apoi străzile

Lipsa precipitațiilor sub formă de ninsoare a pus pe griji autoritățile locale din Craiova, care se gândesc la o soluție de compromis: mai multe utilaje au plecat în zonele unde a nins în țară, pentru a aduce zăpadă, care va fi aruncată apoi pe străzile din oraș. Ulterior, echipe ale Salubrității vor trece la deszăpezit.

”Am alertat deja angajații de la Salubritate că în noaptea aceasta va sosi primul lot de zăpadă. Sunt deja pregătiți să intervină, astfel ca dimineață, la prima oră, traficul să nu aibă de suferit. În acest mod, putem arăta cetățenilor Craiovei că ne-am făcut bine treaba. Totodată, ne folosim de acest moment pentru a cheltui banii cuprinși în Consiliul local la deszăpezire”, spun cei de la Primărie.

Nu în ultimul rând, pentru că monitorizează atent modul de deplasare a camioanelor plecate după zăpada de împrimutat, autoritățile fac un pariu cu oricare dintre craioveni: ” În mod sigur, nu ne va lua prin surprindere!”

Autor