Detalii din transferul lui Mitriță la ”New York City FC”: americanilor li s-a promis și un tablou de Picasso

Alexandru Mitriță, fost component al echipei CSU Craiova, ar urma să semneze cu echipa americană New York City FC, care s-a arătat dispusă să plătească suma de 7,4 milioane euro, pentru serviciile fotbalistului român. Potrivit unei surse din interiorul clubului american, se pare că boșii de la NYC FC îl așteaptă pe Mitriță la pachet cu un tablou de Picasso.

”Noi așa am fost de acord cu suma pe care am oferit-o. Vine jucătorul, dar și un tablou. Patronul nostru este fan împătimit al lui Picasso iar o persoană de încredere de la CSU Craiova i-a trimis câteva fotografii cu mai mult picturi ale artistului spaniol, pe care respectiva persoană a declarat că le deține. El a ales ”Nude, Green Leaves and Bust”, pentru că valorează cel puțin de 20 de ori mai mult”, a declarat reprezentantul NYC FC.

Tabloul la care se face referire este unul dintre cele mai scumpe ale artistului, valorând peste 100 de milioane de euro. Astfel, americanii tocmai au făcut o afacere super-profitabilă, având, pe lângă tablou, și un jucător foarte bun.

Autor