Din agenda vizitei premierului Ludovic Orban în Olt: la ora 9 susține un concert de chitară clasică la Găneasa

Premierul Ludovic orban se va afla mâine în Oltenia, mai exact în Balș, acolo unde este așteptat pentru a înmâna  ordinele de începere a lucrărilor pentru o porțiune a drumului-expres Craiova-Pitești. Înainte acestui eveniment, care se va desfășura puțin după ora 10.30, premierul este așteptat în localitatea Găneasa, acolo unde va susține un ”mini-concert” de chitară clasică, la Căminul cultural din comună.

”Ne-am gândit să fie așa, ca un moment de relaxare înainte de întâlnirea cu presa. Dânsul obișnuiește să facă acest lucru, pentru a se odihni mental. Am luat câțiva militanți de-ai noștri, unii chiar vor merge să ia autografe, după care vor asista la spectacol. Nu știm încă ce piese va cânta domnul președinte, dar cu siguranță o să ne încânte, așa cum numai dânsul știe să o facă”, au declarat surse din cadrul PNL Olt.

Întâlnirea va avea caracter privat, au mai precizat surse din interior, urmând ca delegația oficială să plece spre punctul de întâlnire cu mass-media și cei de la șantier în jurul orei 10.

Autor