Din ce în ce mai mulți craioveni merg cu taxiul fără să plătească: “ Sunt prieten cu Vali Giurcă!”

Un fenomen bizar se petrece de câteva săptămâni încoace. Mai multe societăți comerciale care prestează activitatea de taxi se plâng de faptul că se confruntă cu o problemă: unii craioveni refuză să mai plătească serviciile, spunându-le taximetriștilor, la final: “Sunt prieten cu Vali Giurcă!”.

” Avem mai multe sesizări în acest sens, nu sunt curse de o valoare mare, dar efectiv ne-au terorizat cu acest nume. Șoferii noștri au mai spus că, înainte de a coborî, fără să plătească, pasagerii fac poze și amenință că pun pe Facebook”, s-a plâns o dispeceriță de la o firmă din Craiova.

Vali Giurcă, pe care l-am contactat pentru a afla un punct de vedere, spune că nu este în regulă ceea ce se întâmplă. ” E drept, eu am mai criticat uneori taximetriștii, dar întotdeauna am plătit cursa. Evident, este o capcană întinsă acestora. Vizavi de pozele făcute, cu acestea sunt de acord, mai ales dacă au menirea să îmbunătățească activitatea de resort”, ne-a declarat cel care, în urmă cu două săptămâni, primea un abonament pe viață pentru călătoriile cu taxiul.

Autor