Disputa Trump – Biden, sunt așteptate voturile din Fața Luncii, Craiova

Ar putea fi decisive! Voturile din Fața Luncii, Craiova, România, sunt așteptate la Biroul Național Electoral din SUA. Mulți analiști susțin că sufragiile din acest mic cartier al Craiovei ar putea da noul președinte al Americii.

” În această dimineață a votat Kentucky și soția Alabama. Ei acolo s-au cunoscut, în America. Se plimbau prin New York, după un grup de turiști chinezi, să-i facă la buzunare. Când i-a descoperit garda, el a fugit în Kentucky și ea în Alabama. S-au întâlnit aici în țară și s-au căsătorit”, a explicat un reprezentant al cartierului.

Acesta a mai spus că procesul electoral s-a desfășurat fără incidente. ” Din cauza faptului că nu avem toți electorii acasă, unii sunt prin Anglia, nu s-a creat flux mare de votanți la urne, nu au fost probleme. Trebui să mai vină la urne familia lu’ Jefferson Avocat și putem spune că procesul electoral s-a încheiat”, a mai precizat reprezentantul.

Nu s-a organizat un exit-poll, dar se pare că votanții au ieșit din secțiile de vot cu două ceasuri, trei ștampile și un telefon mobil.

Autor