Dolj, operațiune de salvare a mai multor persoane rămase înzăpezite într-o cârciumă:”Ajutor, am rămas fără vin!”

Mai mulți voluntari participă la o acțiune de salvare a unor persoane rămase înzăpezite într-o cârciumă din localitatea Leu. Apelurile de urgență au început să sosească astăzi de dimineață, când pe telefoanele mai multor localnici au fost scrise mesaje de genul: „Ajutor, suntem în cârciumă și am rămas fără vin”.
”Mai mulți localnici au mers aseară să vadă partida de fotbal. Cum a nins necontenit, nu au putut să mai iasă și au decis să rămână în interior. În această dimineață, pe la 9, au început să apară mesajele de strigăt de ajutor”, a explicat primarul localității, care conduce Comandamentul de deszăpezire la nivelul comunei.
După cum vă spuneam, mai mulți voluntari participă acum la salvarea sinistraților. De la Craiova, un elicopter SMURD a survolat zona și se pare că ar fi lasat, cu ajutorul unor funii, două bidoane de vin de cinci litri. Salvatorii speră ca până la lăsarea întunericului să poată ajunge la năpăstuiți.
Dacă ți-a plăcut această știre, dă-ne Like pe PAGINA DE FACEBOOK. Așa vei fi printre primii care afla ultimele noutăți. Multumim!

Autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *