Dragonii din ”Game of Thrones”, trei șerpi care au crescut pe Balta Craioviței

dragoni care zboara

Cei trei dragoni din serialul „Game of Thrones” au ”buletin” de Craiova. Ne-a destăinuit acest lucru Nea Ion,  un bătrân de pe strada Toporași, stradă aflată în imediata apropiere a Bălții Craiovița. Omul spune că i-a recunoscut imediat ce i-a văzut la televizor și nu e nicio posibilitate să se înșele.

”Ei sunt. Ăsta mai mare, Drogon, avea  o albeață la ochi pe care am recunoscut-o. Viserion se mișca mai încet, era ultimul dintre ei, mereu iar Rhaegal obișnuia să meargă pe fiecare seară prin Fața Luncii. Acolo i-au spus oamenii ”Regal”. Domn’e, cum să îți zic, ei au fost trei șerpi crescuți aici pe baltă. Veneau copii și le dădeau broaște să mănânce. Într-o zi, însă, nimeni nu i-a mai văzut. Să tot fie vreo șapte-opt ani. Am căutat în stânga, în dreapta, nimic. Îmi luasem gândul de la ei, până când am văzut la televizor reclama la film”, a povestit cu lacrimi în ochi  bătrânul.

Se pare că, în unele nopți de iarnă, Drogon zboară pe deasupra Craiovei, la ore la care tot orașul doarme. ”A avut o șerpoaică de care se îndrăgostise, încă de pui. Probabil o caută”, a mai spus Nea Ion. Bătrânul nu își explică totuși cum s-au transformat prietenii copiilor de pe Baltă în dragoni, dar încearcă o explicație: ” De vină sunt radiațiile astea de pe la Ișalnița, asta e singura posibilitate”.

Această relatare schimbă cumva lucrurile prezentate în serial. Daenerys Thargaryen nu mai este ”mama dragonilor”, pentru că ei ar fi, de fapt, ”copiii” lui Mititelu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *