Duminică, aeronavele Wizz Air de la Craiova au zburat cu întârzieri de câteva ore. Motivul real: pauză de mititei la Albota

Întârzieri de până la câteva ore s-au înregistrat duminică, pentru unele zboruri din Bănie spre Italia. Deși au încercat să dea vina pe vremea nefavorabilă, care le-a împiedicat să ajungă și să decoleze la timp pe aeroportul din Craiova, i-am prins cu minciuna pe cei de la Wizz Air. Se pare că cele două aeronave care trebuia să efectueze  cursele dinspre  Craiova spre Roma și Milano au oprit, înainte de a ajunge în Bănie, la o pauza de mititei la Albota.

”Eu le-am văzut pe amandouă, ce dracu’, nu vă mint. Au coborât oamenii, le-a dat cam o jumătate de oră de pauză, care a mâncat un mic, care a băut o bere. Apoi, ce e drept, s-a cam stricat vremea și au mai dat o jumătate de oră de pauză și tot așa, până au trecut vreo două-trei ore. Într-un final, pe la șase seara au plecat spre Craiova”, ne-a declarat un sătean din Albota.

În cele din urmă, zborurile au fost efectuate, însă compania a motivat starea vremii ca principală cauză a întârzierilor, și nicidecum pauza de mititei pe care, ulterior, nu au mai făcut-o și pentru ceilalți pasageri.

 

Autor