După ce a interzis manelele, primarul Robu vine cu încă o hotărâre drastică: afară cu craiovenii din Timișoara

O nouă decizie surprinzătoare din partea primarului din Timișorea, Nicolae Robu, după ce a interzis manelele în orașul de pe Bega. Acum, însă, vizați de efectele hotărârii nu sunt timișorenii, ci craiovenii care au poposit aici, în căutarea unui trai mai bun. Edilul îi vrea afară pe olteni din orașul său.

„Mă pregătesc să pun acum pe Facebook sondajul cu numărul 1964, cu întrebarea directă: „Îi mai vreți sau nu pe craioveni în oraș?” Nu, nu am emoții că nu vom avea succes, dar trebuie totuși să așteptăm răspunsul timișorenilor. Și prin această hotărâre, rezolv două probleme dintr-o lovitură, cum s-ar spune, pentru că am înțeles că printre craioveni s-ar afla și mulți ascultători de manele.  Ca urmare a situației prezente, nu ne rămâne decât să demarăm un nou proiect, prin care să-i forțăm pe olteni, într-un fel sau altul, să părăsească orașul nostru”, a declarat Nicolae Robu.

Craiovenii nu privesc cu ochi buni ideea edilului și mulți dintre ei și-au scos certificate doveditoare că ar fi moldoveni sau munteni, și nicidecum olteni. ” Cine vere, io de la Craiova? Pe ochii mei dacă am fost vreodată acolo, doar ce am văzut câteva imagini la televizor”.

Dă-ne like pe Facebook, pentru și mai multe știri!

Autor