După ce Municipalitatea a anunțat că sosesc noile autobuze, câțiva craioveni le-au găsit și au ocupat deja primele locuri

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a anunțat astăzi că în curând, până la Crăciun, în Craiova își vor face apariția câteva autobuze noi. Postarea, făcută pe Facebook, a primit sute de aprecieri și reacții pozitive. Printre mesajele scrise de craioveni ne-a atras atenția unul, care suna astfel: ” Eu știu unde sunt parcate, veniți la mine ca sa mergem să le vedem!”.

” În urmă cu câteva ore ne-am pomenit cu câteva persoane, ne-au spus că sunt din Craiova și că vor să vadă și ei autobuzele. Nu le-am permis, pentru că am avea probleme cu partenerii noștri dar acum m-au sunat de la depozit că oamenii au urcat deja în ele și nu vor să coboare decât când vor pleca autobuzele spre Craiova”, ne-a declarat persoana care are în acest moment mijloacele de transport garate, până acestea vor putea pleca spre Bănie.

El nu a putut să își explice cum au găsit craiovenii  depozitul pentru că, din căte ne-a declarat, acesta nu este pe raza Craiovei, ba mai mult, s-ar afla la o distanță apreciabilă de oraș, în alt județ.

Autor