După ce un bărbat din Craiovița a decis să se lase de băut, patronul cârciumii retrage scaunul pe care acesta obișnuia să stea

Ceremonie impresionantă astăzi la un bar de cartier din Craiovița Nouă. Un bărbat de 63 de ani a decis să se lase definitiv de băut și, pentru a-i aduce un omagiu, patronul cârciumii unde omul petrecea mare parte din timp, a luat o hotărâre majoră: a retras scaunul pe care bărbatul obișnuia să stea în bar și să bea.

” Ne va lipsi tuturor nea Iliuță, pentru că eram obișnuiți cu el, aici. Practic, vom împodobi scaunul pe care a stat dânsul tot timpul, cu o carpetă persană în culorile tricolorului, pe care am cumpărat-o din Târgul Romanești. Este modul nostru de a-i mulțumi lui nea Iiliuță pentru că a fost aproape de noi, la bine și la rău, că și-a cheltuit aici ultimii bănuți pe care îi avea uneori, ca un adevărat client fidel. Îl asigurăm că locul său nu îl va lua nimeni, niciodată!”, a mărturisit patronul localului, înlăcrimat.

Nea Iliuță s-a declarat emoționat de festivitatea care i-a fost organizată și a spus că va mai trece din când în când pe la bar, doar ca să își salute foștii colegi de pahar.

Autor