După furtuna de aseară, din Craiova, la Bruxelles apare ”European Best Inundations”: Bănia, favorită la locul 1

După ce natura s-a dezlănțuit aseară în inima Olteniei, saitul de specialitate ”European Best Destinations”, cu sediul la Bruxelles, a dezvoltat o nouă divizie, și anume ”European Best Inundations”. Vorbim despre organizația care a plasat Craiova pe locul 1 într-o competiție a celor mai frumoase destinații de Paște, în anul curent.

”E fabulos ce am văzut. De data aceasta, nu numai că municipalitatea din Craiova nu va mai plăti nimic pentru promovare, dar suntem siguri de faptul că primul loc în competiția pe care o vom lansa în curând este adjudecat, din start, de orașul de pe Jiu” se arată în comunicatul de prezentare a EBI.

Momentan, în concurs s-ar mai fi înscris doar Veneția, însă șansele orașului italian sunt practic inexistente în fața Craiovei. ” Imaginile care ne-au parvenit din Bănie sunt unice”, mai spun organizatorii.

De altfel, imediat ce în mediul on-line au apărut fotografii cu Craiova inundată, agențiile de turism de pe mapamnd cu greu fac față solicitărilor venite din partea turiștilor dornici de aventură. ”Avem deja over-boooking pe mai multe pachete pe care le-am propus așa, la cald, imediat după furtună. Credem că, indiscutabil, va fi destinația turistică a anului”, au spus reprezentanții unei agenții de turism care a preferat să rămână anonimă, dar care este unul dintre cei mai mari vânzători de pachete turistice in Europa.

foto:www.stiricraiova.ro

Autor