După mitul ”drumului-expres”, inexistent momentan, deputatul Giugea a demontat încă unul: cel al ”miresei de la Radovan”, inexistentă pentru totdeauna

Deputatul Nicolae Giugea, ex-prefect al județului, a efectuat o ședință foto tip protest pe locul unde ar trebui să se afle, în construcție, drumul expres sau ”Autostrada Olteniei”, așa cum o numește.  Fostul șef al Doljului a concluzionat: autostrada, drumul, este doar un câmp. Giugea nu s-a oprit însă aici. A mers și în Pădurea Radovanului, pentru a mai demonta un mit: cel al miresei care ar bântui zona de ani buni.

” După câteva ore pe care le-am petrecut aici, vă spun cu certitudine că pădurea este doar pădure, fără nicio mireasă, fără nicio fantomă. Ar fi trebuit să existe, dar nu e! Este evident că și în acest caz, #PSDminte! Tot ce am văzut au fost doi copii din sat, care veniseră să culeagă ciuperci și o familie care aduna lemne”, a declarat parlamentarul de Dolj, obosit după aproape jumătate de zi de pândă în pădure.

Analizând la rece lucrurile, noi totuși credem că mireasa de la Radovan există! Doar că n-o fi proastă să iasă ziua, în amiaza mare, că nu ar mai speria pe nimeni!

Autor