După ‘’Wild Carpathia’’, Charlie Ottley vine la Craiova:‘’Vreau să surprind Fața Luncii așa cum nu a surprins-o nimeni!’’

Cunoscutul jurnalist britanic Charley Ottley, cel care a realizat documentarele ‘’ Wild Carpathia’’ și ‘’Flavours of Romania’’, continuă munca de cercetare în spațiul carpato-danubiano-pontic. De data aceasta, Charley va coborâ în Câmpia Olteniei, mai exact la Craiova, unde vrea să realizeze un reportaj documentar în cartierul Fața Luncii.

‘’ Întotdeauna m-am întrebat dacă nu există puțină sălbăticie în această zonă. Am să îi spun simplu ‘‘Wild Fața Luncii’’,pentru că pe cât este de simplă, pe atât de complexă este viața în acest cartier. Am făcut și eu joc de cuvinte aici. Nu e ușor să te branșezi ilegal la curent,  să faci accident cu mașina ta cu volan pe dreapta și să fugi cu Poliția în spate. Toate astea, si multe altele,  vreau să se vadă live, în ‘’Wild Fața Luncii’’, a explicat jurnalistul britanic.

Filmările se vor desfășura pe un an întreg, pentru că Ottley vrea să surprindă cât mai multe aspecte din viața localnicilor din respectivul cartier. ”O să avem o serie de filmări diverse, atât vara, dar și iarna, atât ziua, dar mai ales noaptea”, a mai explicat realizatorul emisiunii. 

 

Autor