E ceva în neregulă sau o modă cu ascensoarele? Un lift de la Centrul Comercial Mercur a cerut din pungile de cadouri ale clienților

Întâmplare cel puțin curioasă, în această dimineață, în Centrul Comercial Mercur din Craiova. Un cuplu de  tineri susține că a vrut să ajungă cu liftul la zona de restaurante a complexului, însă odată intrat în cabina ascensorului, a trăit o experiență ciudată.

”Doar ce se închiseseră ușile și liftul rula încet către etajele superioare. La un moment dat, s-a auzit o voce groasă: ”Și, gata cadourile? Aveți ceva prin plasă și pentru mine?” Am crezut că ni se pare, dar imediat după vocea a ompletat : „Sunteți niște nesimțiți, la coborâre să o luați pe scări”. Am ieșit repede, iar ușile liftului ni s-au închis în spate, cu zgomot”, a povestit doamna din cuplu.

La această oră, conducerea Centrului Comercial analizează casetele video pentru a înțelege ce s-a întâmplat, de fapt. Momentan, utilizarea ascensoarele a fost oprită, fiind scoase din uz chiar și scările rulante. Potrivit unor informații neoficiale, nu este prima dată când se întâmplă așa ceva.