E mai bine în Guvernul din Statul Paralel: acolo Olguța Vasilescu este șefă peste trei ministere

Preocupați cu scandalul de pe scena politico- administrativă națională, am uitat să vedem cum mai stau lucrurile în #statulparalel. Surprinzător, se pare că oamenii care conduc aici sunt mult mai cerebrali. Spre exemplu, Guvernul nu numai că a fost remaniat, dar, pentru rezultatele bune obținute la conducerea Ministerului Muncii, craioveanca Lia Olguța Vasilescu a mai primit încă două portofolii.

”I-au fost încredințate și Ministerul Transporturilor, dar și cel al Economiei. Se va ocupa de toate de la sediul actualului minister pe care îl conduce, cel al Muncii. Până la urmă, noi, aici, în Statul Paralel, vrem ca lucrurile să nu degenereze, să avem stabilitatea pe care în statul normal, de drept, nu o găsim”, a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului paralel.

Totuși, un neajuns l-am aflat și de acolo: prim-mininstru este tot Viorica Dăncilă. ” Nu putem fi perfecți, nici măcar aici, în Statul Paralel”, a mai precizat ofițerul de presă al Guvernului. De asemenea, demisionarii Fifor și Stănescu se află în continuare în echipa lui Dăncilă.

 

Autor