E oficial, călătorește în timp! Soros, menționat într-un înscris al Prefecturii Dolj de la 1889, ca jurist al instituției

Studii recente efectuate pe un material descoperit în arhivele Prefecturii Dolj scot la iveală un ADEVĂR MONSTRUOS! Într-o ședință de colegiu prefectural care s-a ținut în data de 19 martie 1889, este menționat numele unui jurist, George Soroșiu. Acesta se pare că fusese declarat incompatibil cu funcția pe care o deținea, după ce o ancheta a Poliției a demonstrat că finanța diverse grupări în Craiova, în scopuri personale.

”Rămâne totuși un mister, dar e posibil să fie vorba despre unul și același personaj cu cel pe care îl cunoaștem cu toții. În înscrisul pe care acum îl cercetăm pentru autenticitate, se precizează că ”juristul George Soroșiu trebuie să părăsească de îndată funcția pe care o ocupa, pentru a nu leza imaginea Institutiei Prefectului”, a explicat un specialist în documente oficiale de la Muzeul de Istorie al Olteniei.

În înscrisul descoperit în arhive nu se precizează vârstă lui Soroșiu, dar cu siguranță vorbim de un bărbat trecut de prima tinerețe. Dacă cercetătorii vor demonstra că înscrisul este oficial, înseamnă că putem afirma cu siguranță următorul lucru: ”Soroș călătorește în timp, iar omenirea nu va scăpa niciodată de el!”

Autor