Efectele coronavirus : coada la intrarea în Balș, dinspre Slatina, a ajuns până la Pitești

craiovaniuz

Nu numai oamenii sunt predispuși efectelor negative ale coronavirus. Traficul auto pe drumul care leagă mai multe orașe în zona Craiova- Balș- Slatina a fost dat peste cap după ce conducătorii auto au ales să respecte distanța de cel puțin un metru față de celălalt participant la trafic. Practic, în această dimineață, coada la intrarea în Balș, dinspre Slatina, ajunsese până la Pitești.

”  Până acum eram obișnuiți să mergem bară la bară, dar acum, cu noile prevederi, suntem obligați să păstrăm măcar un metru distanță. Totuși, putem spune că, măcar din acest punct de vedere, suntem disciplinați”, ne-a declarat un conducător auto staționat pe raza localității Colonești, spre sensul de deplasare Slatina-Balș.

Cei de la Poliția Rutieră sunt mulțumiți de faptul că participanții la traficul auto au înțeles în sfârșit, să se protejeze. ” Acum sincer, în unele zile mai aglomerate, chiar așa arată aglomerația, astfel că pentru noi nu este neapărat un lucru nou. Oricum, ținem să felicităm toți șoferii pentru tenacitate și răbdare. Astfel, putem învinge această pandemie”, au spus cei de la Rutieră.

 

Autor