Electroputere Park nu se alătură protestului din 15 martie : ” Este ora la care foarte mulți craioveni vin la plimbare prin mall”!

Conducerea mall-ului Electroputere Park a emis un comunicat de presă în care își cere scuze pentru faptul că nu participă la prostestul din 15 martie. Motivele sunt însă destul de întemeiate, susțin cei de la mall.

”După toate cercetările făcute, este intervalul orar cu cea mai mare afluență. Practic, după ce au servit prânzul, mulți craioveni își fac plimbarea de după-masă  prin mall. Ar fi nedrept pentru ei să nu găsească o vânzătoare cu care se schimbe o vorbă, sau, mai rău, să fie totul închis. Știm că este posibil să fim taxați pentru această decizie, dar ne-o asumăm”, se arată în comunicat.

Pe de altă parte, cei din conducere își arată susținerea față de craioveni. ” Nu ne dorim să meargă să se plimbe prin SUCPI sau prin Bănie. Este și o strategie de marketing, dacă vreți. Exista riscul să pierdem foarte mulți craioveni, în aceste 15 minute de protest”, au mai spus cei de la Electroputere Park.

Autor