Era de așteptat! La Craiova a apărut deja Ubăr, concurența neloială a lui Uber

Vă aduceți aminte vremurile în care la Craiova funcționau în același timp Romnicon, Romnecom si Romeocom? Și toată lumea era mulțumită, mai puțini clienții? Deși de-abia au trecu 24 de ore, nou-sositul serviciu ”Uber” în Bănie are deja un concurent neloial, care evoluează aproape sub același nume: Ubăr.

” Practic, sunt aceleași condiții ca la Uber, comfort, siguranță, prompitudine, dar plătești de 10 ori mai mult. Am mizat pe faptul că, este cunoscut, craiovenii sunt mari vorbitori de limba engleză. Să vedeți ce față a făcut o cucoană când am taxat o cursă de la Ciupercă la Universitate cu 100 de lei! A zis: Domn’e, da’ ce scumpi sunteți”, ne-a povestit unul dintre craiovenii care lucrează deja pentru Ubăr.

Momentan în Craiova nu sunt foarte multe automobile înscrise în serviciul concurent Uber-ului, dar domnul cu care am stat de vorba era încrezător: ” Într-o lună, maximum două, îi depășim. Păi ce, nu îi știm noi pe olteni? Le plac fițele”, a mai replicat bărbatul.

Vă reamintim că aveți la dispoziție, până pe 14 martie,   codul promoțional ‘HELLOCRAIOVA’ pentru o reducere de 25% aplicată cursei Uber, în Craiova

Autor