Este oficial! PSD merge în cantonament de iarnă, la Craiova, în Fața Luncii, ca să pregătească următoarele alegeri

Noua conducere interimară a PSD ia în calcul deplasarea celor din comitetul național la un cantonament de iarnă, unde urmează să se stabilească strategia pentru următoarele alegeri care sunt programate în vară. Din surse sigure, orașul ales este Craiova, unde liderii social-democrați se vor pregăti pentru două săptămâni, cel mai probabil în a doua jumătate a lunii ianuarie.

” Craiova a fost mereu un model de inspirație pentru români, astfel că nu ne-a fost greu să alegem. Am căutat condiții grele, vitrege chiar, pentru că nu ne așteaptă deloc o competiție ușoară. Practic, după cum ați văzut și la aceste alegeri, am fost singuri împotriva tuturor. Ori, pentru astfel de situații, numai Craiova îți oferă mediul prielnic de stabilire a unei strategii”, au explicat surse din noua conducere.

Momentan, se analizează zona unde ar putea fi stabilit ”cartierul general”, zona care să presupună un risc permanent și care să îi pregătească pe social democrați pentru situații dificile. ” Am zis să fie după 15 ianuarie, așa trec și sărbătorile, și ziua lui Mihai Eminescu, ne putem concetra pe ce avem de făcut. Și da, este posibil ca Fața Luncii să fie ”comandamentul central”.