Eugen Neagoe, lovitură dublă dată celor de la Cluj: la plecare, a luat cu el și o ”băncuță inteligentă”

Fostul antrenor al celor de la Universitatea Cluj, Eugen Neagoe, mai dă o lovitură sub centură ardelenilor. După ce a părăsit echipa din Feleac pentru a merge la Craiova, se pare că olteanul ar fi luat cu el și o ”băncuță inteligentă”, din centrul Clujului.

” Este sigur mâna Olguței Vasilescu. Știți că ei se află mereu în competiție cu noi. Noi am făcut UNTOLD, hop și ei cu INTENCITY. Am făcut noi centru inteligent, hop și ei să pună pietricele pe Calea București. Când am fost informat de cei de la Poliția Locală că a dispărut o ”băncuță inteligentă”, am înțeles imediat că e mâna Olguței, care cred că l-a sunat pe domnul Neagoe să ia o băncuță, să o ducă la Craiova”, a comentat incidentul primarul Clujului, Emil Boc.

Reamintim faptul că Eugen Neagoe a părăsit recent echipa de fotbal Universitatea Cluj, pentru a semna cu Craiova lui Rotaru. Primarul din Bănie, Olguța Vasilescu, nu a vrut să comenteze prea mult pe seama afirmațiilor ”colegului” de la Cluj. ” E normal să vrei să vii la cei mai buni. Să se uite și domnul Boc pe European Best Destinations, să vadă pe ce loc e Craiova în topul târgurilor de Crăciun”.

Autor