European Best Destinations: ” Ne cerem scuze, e Bucarest, nu Budapest!”

European Best Destinations. entitatea care încasează bani pentru a îți spune cât ești de frumos, a făcut o rectificare la concursul ” Cel mai frumos târg de Crăciun”. Deși inițial se pare că Budapesta fusese declarată câștigătoare, de fapt s-a produs o eroare pe care mulți încă o fac. Adevăratul câștigător este Bucarest, adică București.

” Ne cerem scuze vizavi de această încurcătură, nu am fost atenți și am trecut Budapest în loc de Bucarest. Până la urmă am înțeles că nu suntem singurii care face această confuzie. Drept urmare, locul întâi va fi conferit capitalei României, Bucarest, ci nu a Ungariei, Budapest. P.S. Domnii din Craiova, vă trimitem factura acum, sau la Târgul de Paște?”, se arată în comunicatul oficial al EBS.

În ceea ce privește Craiova, aceștia au anunțat că vor contesta rezultatele voturilor, pentru un soi de viciu de procedură. ” E normal că trebuie să se reia votarea, pentru că e clar ca lumina zilei că a fost viciere de rezultat. Noi am plătit pentru locul întâi”, a declarat o sursă din Primăria Craiova.  EBS va anunța mâine răspunsul la contestația Craiovei.

Autor