Exclusiv! Avem foto cu intrusul care a perturbat sedința Consiliului Local din Craiova: era Chuck Norris

Ieri, în timpul ședinței de Consiliu Local a Municipiului Craiova, un utilizator a intrat în întâlnirea ”on line” sub identitatea lui Gheorghe Nedelescu. Totuși, nimeni nu l-a văzut la față pe directorul de la Termo. Noi am reușit să facem o fotografie cu ”intrusul” care i-a deranjat pe consilieri și vă dezvăluim cine a fost: Chuck Norris.

” Am fost rugat de un prieten de aici, din America, să intru la această sedința on-line. Mi-a spus că este posibil ca de la 1 aprilie să se elibereze un post de șef la Poliția Municipală. Ștți că eu am jucat mult roluri de polițist, iar acest post mi s-ar porivi ca o mănușă. Am vrut să particip și eu la acest ”meeting”, dar mi s-a părut circ”, ar fi spus Chuck Norris pentru o sursă de încredere.

Invitatul surpriză a mai dezvăluit și de ce s-ar fi ascuns sub identitatea lui Gheorghe Nedelescu: ” Am înțeles că domnia sa este singurul dur, așa, ca mine. M-am gândit că este o potrivire bună”.

Nu știm încă dacă actorul american a luat o decizie, dar după ședință ar fi postat pe o pagina de socializare statusul ” tired”(obosit – engleză).

Autor