Expert ”coronavirus” la Leu: alcoolul e bun, nu dezinfectează, dar măcar te face să mai uiți

Un bărbat din Leu, Ionel Alcoolescu, susține că alcoolul poate fi un aliat în bătălia împotriva coronavirus. Omul, considerat expertul comunei în consumul de băuturi alcoolice, are o teorie infailibilă atunci când vine vorba despre dezinfectare.

” Alcoolul este bun. Ce e drept, nu dezinfectează, așa cum greșitam înțeles că s-a exprimat chiar și președintele SUA, Donald Trump, dar măcar te mai ajută să uiți.  Îți spun sincer, eu nici măcar nu știu de dată este astăzi, dar asta face bine, nu? Trecem mai ușor peste perioada asta de izolare”, spune bărbatul care își susține teoria sus și tare, chiar dacă mulți specialiști afirmă contrariul.

Bărbatul mai precizează că nu este importantă tăria alcoolului, ci cantitatea. ” Evident, nu încurajez consumul excesiv, dar măcar cât să nu ne mai aducem aminte de virusul ăsta”, a mai completat domnul Ionel.

——————————————

Susține Craiovaniuz

Suntem o publicație independentă! Dacă îți plac știrile create de echipa noastră și vrei să contribui la susținerea acestui proiect, poți să donezi folosind butonul de Paypal de mai jos. Îți mulțumim!

Autor