Expert: scutul de la Deveselu poate fi distrus în două minute de noile avioane rusești. Țigan din Caracal: în 30 de secunde le furăm toate cablurile de cupru

Declarația făcută unei publicații cu nume de satelit de către un expert în aviație și apărare anti-aeriană, potrivit căruia noile avioane rusești pot distruge scutul de la Deveselu în două minute stârnește hohote de râs într-o comunitate de romi de la marginea Caracalului. Bulibașa Ciangău susține că nu are nevoie decât de 30 de secunde și câțiva supuși pentru a ”le lua fața rușilor”.

”Cu experiența pe care am căpătat-o de-a lungul timpului, atât ne ia ca să furăm toate cablurile de cupru, 30 de secunde, pentru că la noi rapiditatea este unul dintre principalele atuuri. Cu doi clești patent nici nu apuci să clipești din ochi și le-am tăiat alimentarea la curent”, susține bulibașa Ciangău, recent întors din Germania, de la un curs de specializare.

Totuși, omul spune că cei de la Deveselu nu au de ce să se teamă. Mai mult, chiar se oferă să dea o mână de ajutor în cazul în care avioane rusești ar ataca scutul. ” Să apară deasupra Caracalului, că le dezmembrăm din zbor!”, a dat asigurări Ciangău.

Autor