Explicația pentru care Lara Fabian a interpretat doar cinci cântece la Polivalentă: o arvunise un țigan din Fața Luncii, pentru un botez

Într-un final, mult așteptatul concert al Larei Fabian la Craiova s-a produs, dar spectatorii care au mers la Sala Polivalentă au fost dezamăgiți de prestația artistei, care a interpretat doar cinci piese și a plecat. Misterul l-am aflat câteva ore mai târziu, după ce un țigan din Fața Luncii, Paris Sentiment, a postat pe facebook ”o stare de spirit”: ”ascultând-o pe Lara Fabian live, la botezul Islandei, fiica mea”.

” A fost paranghelie mare, mo! Ha venit doamna asta, dă-i cu ”Jotem”, dă-i că ” Josuimalad”. Plângea pirandele și își rupea hainele dupe ele, ca când vine mascații să ne decuplează de la curent. S-a dat bani mulți, 10.000 de euro numai din dedicații. Unde mai pui că nașu’ la copil, Jac Șirac, a muncit toată viața lui în Franța, să vezi ce de a mai vorbit în franceză cu doamna aia!”, a explicat unul dintre participanții la petrecere.

Potrivit aceleiași surse, Lara Fabian a cântat aproximativ două ore la petrecerea privată, adică cel puțin dublu față de căt a performat la Sala Polivalentă.

Autor