Falși turiști, din Timișoara, veniți la Craiova să ”spioneze” Târgul de Crăciun: la plecarea din hotel, nu au furat prosoapele

Mai mulți timișoreni, deghizați în falși turiști, au mers în week-end-ul trecut la Craiova, doar ca să spioneze Târgul de Crăciun. Deși s-au ascuns cât de bine au putut, ei au fost dați de gol de mai multe greșeli copilărești pe care le-au făcut. De la recepția hotelului unde au fost cazați, Prestige Boutique Hotel Craiova, am aflat mai multe informații.

” Ni s-au părut suspecți încă de când s-au cazat. N-au cerut hărți să se orienteze, așa cum fac toți turiștii. Părea că sunt profesioniști, și anume că au venit cu un scop precis și știu ce au de făcut. Au tot întrebat însă despre Târgul de Crăciun: cam câtă lume l-a vizitat, de unde, până când mai ține. Clar ca și cum voiau să obțină informații. O colegă de-a mea a surprins din greșeală o convorbire telefonică a unuia dintre clienții respectivi, în care acesta îi spunea interlocutorului : Da, șefu’, e frumos de tot, ce să mai. Nu ne comparăm cu ei anul ăsta”, ne-a declarat Ana-Maria, reprezentantă a hotelului.

Se pare că la plecare, timișorenii s-au dat singuri în vileag: nu au furat prosoapele, ceea ce a ridicat mari semne de întrebare personalului de la Prestige Boutique. ” Așa ne-am dat seama că erau veniți doar ca să spioneze”, ne-au mai spus cei de la hotel.

Cel mai probabil, ”spionii” ar putea să se întoarcă în Noaptea de Anul Nou, atunci când la hotel va fi organizată petrecerea de Revelion.

 

Sursa foto: Targul de Craciun 2021

Autor