Fenomen straniu la Calafat! Ninel Peia a dispărut și de pe un buletin de vot

Întâmplare stranie, petrecută la primele ore ale dimineții, într-o secțiede votare de pe raza localității Calafat. De pe un buletin de vot, chenarul în care se afla numele lui Ninel Peia a dispărut în totalitate, precam candidatul acum două zile. Incidentul a fost sesizat de un localnic care voia să îl voteze pe Peia.

” Am crezuti că nu văd eu bine, m-am uitat o dată, m-am uitat de două ori, nimic. Nu era decât un spațiu gol în dreptul chenarului unde trebuie sa fie numele domnului Peia. Evident, că i-am spus asta președintelui secției de votare, care a pornit o anchetă la fața locului”, a declarat persoana respectivă.

Misterul a fost rezolvat repede. Unul dintre membrii comisiei de votare a mărturisit că s-a jucat cu un pix-corector pe un buletin de vot, vrând să vadă dacă acesta poate șterge și scrisul tipărit. Din greșeală, a făcut proba chiar pe chenarul unde era numele lui Ninel Peia. Președintele l-a avertizat, iar votarea continuă la această oră cu misterul elucidat și fără alte probleme.

Autor