Fuego nu vine la Filiași cu mâna goală: o ia și pe mama lui, să împodobească bradul la 10 localnici

craiovaniuz

Filiașul sărbătorește vineri Centenarul și, cu această ocazie, va avea loc și un spectacol muzical, la care și-au anunțat prezența mai mulți artiști. Prntre aceștia se numără și Paul Surugiu, alias Fuego, care nu va veni la Filiași cu mâna goală: își aduce și mama, ca să împodobească bradul pentru 10 localnici.

”Va fi o sărbătoare frumoasă, una cum e odată la 100 de ani. Din câte am înțeles de la impresarul lui Fuego, mama acestuia vine special la Filiași, să împodobească bradul pentru 10 localnici, pe care îi va alege fiul acesteia, prin tragere la sorți”, ne-a declarat primarul localității, Costeluș Gheorghe Ilie.

Edilul ne-a mai spus că multe altele vor fi surprizle frumoase în această zi.De dimineață, la ora 10.30, va avea loc dezvelirea Monumentului dedicat Ecaterinei Teodoroiu, la prânz, pe stadion, se va servi fasole cu ciolan. Iar seara, în afară de Fuego, alți artiști consacrați îi vor distra pe filieseni: Paula Sâmbrian, Liviu Dică și Constantin Enceanu.

Cât despre Fuego, acesta a declarat că o aduce pe mama sa la Filiași pentru a face o bucurie localnicilor, care sunt fani declarați ai artistului. La mulți ani, România! La mulți ani, Filiași!

Autor