Giugea joacă dur la ultima întâlnire PNL- USR Plus: pune la masa tratativelor un platou de castraveciori

La ora la care redactăm această știre este pe cale să înceapă cea de-a treia rundă de negocieri dintre reprezentanții PNL, USR și Plus, pentru stabilirea unui candidat comun la alegerile locale din toamnă. Accesul este interzis mass-media, dar pe surse am aflat că Nicolae Giugea, candidatul propus de PNL, a decis să nu își mai menajeze partenerii de negociere și, jucând dur, a pus pe masa tratativelor un platou de castraveciori.

” Eu, când voi ajunge primar, o să plantez în English Park o grădină mare de castraveți, astfel încât oricine dorește să guste, o poate face, evident în limita bunului simț. Dacă acțiunea va avea succes, în fața fiecărui bloc din Craiova care are un spațiu verde, propun plantarea de castraveți. Ce este surplus, se poate vinde”, le-ar fi spus candidatul PNL celor din comisia de negociere.

La scurt timp după acest moment, la sediul negocierilor ar fi ajuns o persoană care a adus celor din interior mai multe pâini, cinci kilograme de roșii si două de brânză, semn că tratativele vor dura ore bune.

 

 

Autor