Grădina Botanică din Craiova anilor 2012, o junglă! Mowgli o hrănea zilnic pe Bagheera, într-un copac

Atunci când vorbește despre Grădina Botanică, Olguța Vasilescu are perfectă dreptate, dar nu știe încă tot. Un cititor înfocat de adevăr ne-a trimis o fotografie suprinsă în vara anului 2012, cu imagini șocante surprinse în grădina din Craiova. Dar ce spunem noi grădină, că era direct o JUNGLĂ. Într-un copac se vede cum sălbaticul Mowgli o hrănea pe pantera Bagheera, deși pe acolo, din când în când se mai jucau și copii.

”Ce să mai, era o adevărată aventură să străbați jungla aia, că parc sau Grădină Botanică nu o puteam numi. Nici nu mai zic de sobolani sau gandaci, dar când te trezeai cu ditamai pantera în față, ce mai puteai face? Eu am reușit să îi pozez pe ascuns, de atunci am păstrat fotografia, ca să arăt adevărul”, a spus craioveanul.

În momentul în care noua administrație a început lucrările la Grădina Botanică, muncitorii obișnuiau să îl mai pună pe Mowgli la tunsul ierbii, însă, ulterior, el a fost trimis într-un centru de plasament. Despre Bagheera nu se știu multe: unele voci spun că ar fi ajuns la Grădina Zoologică, alții spun că a fost trimisă în America, la Hollywood, să filmeze personajul cu același nume din filmul ”Cartea Junglei”.

Autor