Grinch de Craiova: un bărbat înarmat cu hârtie creponată atacă, în Mall, oamenii care cumpără cadouri

Scene desprinse ca dintr-un film horror de Crăciun, surprinse în Mall-ul din Bănie. Vorbim despre un bărbat înarmat cu o rolă de hârtie creponată, care-i atacă pe toți cei pe care-i vede cu plasele pline de cadouri. Atacatorul ar fi fost prins de polițiști.

„Fu cât pe aproape să-mi distrugă ghirlandele. Din păcate, îmi sparse globurile și mă tăie puțin la pungă. Încercai să dau și eu cu rola mea de hârtie, însă se feri și o luă la sănătoasa pe aici printre magazine”, ne-a mărturisit una dintre persoanele atacate.

Printre țintele bărbatului se află și victime colaterale, cum este acest craiovean, luat târâș de soție la cumpărături. „Eu nici nu trebuia să fiu aici. Dar mă bătu la cap nevastă-mea că cică „Hai și noi la Mall, că mai încolo nu mai găsesc ce-mi trebuie”. Acum îmi pare rău doar că trebuie să dau alți bani, că ne-a distrus tot ce i-am cumpărat”, a povestit ghinionistul.

Nu se cunosc motivele pentru care bărbatul a recurs la acest gest, însă atacatorul ar fi fost prins de polițiștii craioveni, după ce un copil i-ar fi pus piedică în timp ce fugea de oamenii legii.

Autor