Happy Niuz Year! Perspectiva anului 2019 – Craiovița Nouă își declară independența, doi șeici își fac vacanța pe plaja de la Jiu

La final de an este vremea retrospectivelor, a bilanțului. Noi ne-am gândit să vă prezentăm însă ceea ce urmează să se întâmple, pentru că ce a fost, știm. Cum până la masa de Revelion mai e, serviți un aperitiv!

Ianuarie

O delegație de oameni de afaceri din India vizitează Primăria, cu intenția de a construi în Craiova un nou cartier de locuințe. Din neatenție, căruțele investitorilor sunt ridicate din fața Primăriei și duse în depoul RAT Craiova.

Februarie

Temperaturi cu mult sub media normală. În cartierul 1 Mai își va face apariția o familie de urși polari. Ce n-au știut bietele animale este faptul că localnicii sunt mari consumatori de carne. De orice fel de carne.

Martie

Primăvara vine cu schimbari majore. Cartierul Craiovița Nouă își declară independența teritorială. Se emite și moneda oficială, craiovițeul. La Schmidt se instalează un punct de trecere a frontierei.

Aprilie

Mitropolia Olteniei este cotată la bursă, pe Wall Street. Acțiunile, de mărimea unei foi A4, au imprimată pe o față imaginea Mitropolitului, cu sloganul ”In Iri we trust”. După prima zi, se anunță vânzări de peste un milion de euro.

Mai

Din greșeală, pe Stadionul ”Ion Oblemenco” au fost plantate semințe de grâu. Acum Mitriță joacă fotbal cu secera în mână. Până la seceriș, partidele CSU sunt mutate la Mogoșoaia, pentru că la Severin e ocupat.

Iunie

Vali Giurcă primește cadou șapte taximetre, pe care să le folosească de la o zi la alta. Din păcate însă, Vali se hotărăște să dea examenul pentru obținerea permisului auto, astfel că taximetrele sunt chemate înapoi la bază.

Iulie

Plaja de la Jiu este introdusă în topul celor mai selecte plaje din lume, alături de  Plaja Khao Lak – Thailanda, Plaja Poipu-Hawaii, Anguilla din Caraibe, Palm Beach – Aruba sau Bora Bora. Doi șeici arabi se cazează la Breasta, pentru o lună de vacanță.

August

Cum 90 la sută din populația orașului este bugetară, pentru că este concediu, Craiova pare un oraș părăsit. Primăria, Prefectura și Consiliul Județean sunt închise pentru 30 de zile, iar RAT Craiova angajează șoferi colaboratori pe perioada întregii luni.

Septembrie

”Cuvântul Libertății” apare într-un milion de exemplare, după ce CNN prezintă emisiunea ”Insidii”, după editoriale scrise, evident, de Mircea Canțăr. Prima pagină a ziarului este tradusă în mai multe limbi de circulație internațională

Octombrie

Se filmează o nouă serie din ”Greu de ucis”. La Poliția Locală a fost descoperit un agent care seamănă izbitor de mult cu Bruce Willis. Acesta este noul personaj principal din seria ‘Am amendat două babe care vindeau lubeniță pe trotuar”

Noiembrie

Florin Bălătărețu debutează în proză cu volumul ” Atunci i-am condamnat pe plagiatori la moarte”. Romanul este unul de succes, pentru că un singur cititor, L.D., cumpără toate exemplarele. PSD Craiova obține o prezență de 130 la sută la alegerile prezidențiale.

Decembrie

Nu vă spunem cine este noul președinte, deși știm acest lucru. Este luna cadourilor, bugetarii primesc cel de-al 16-lea salariu. Din cauza încălzirii globale, la Craiova nu mai ninge, ci sunt 32 de grade. Iar noi ne pregătim pentru Perspectiva anului Douăzeci Douăzeci.

VĂ MULȚUMIM CĂ AȚI FOST ALĂTURI DE NOI! URMĂRIȚI-NE ȘI ÎN ANUL CE URMEAZĂ! CRAIOVANIUZ.RO VĂ UREAZĂ  LA MULȚI ANI!

Autor