Hoții de la Mall-ul din Craiova se disculpă: ”Noi am venit la plimbare, ca toată lumea! Nu ne-am dat seama că s-a închis!”

Polițiștii craioveni au reușit să rețină  trei persoane, suspectate că ar fi furat aparatură electrocasnică de la un magazin din cadrul Complexului Comercial ”Electroputere Parc”. Bărbații ar fi intrat cu scopul vădit de a fura,  însă în fața oamenilor legii ei au avut o scuză.

”Noi ne plimbam pe aici, prin Mall, cum se plimbă toată lumea. Maxim dacă ne-am oprit la o cafea, apoi am mers să vedem ce oferte sunt la electronice și electrocasnice Nu am fost atenți la ora de închidere și, când am vrut să plecăm, am constatat cu stupoare că am rămas închiși înăuntru.’Astăzi de dimineață, când s-a deschis, am vrut să plecăm acasă, dar am fost opriți de polițiști’, au spus aceștia, negând faptul că ar fi avut intenția de a fura din magazin.

Totuși, suspecții nu au putut explica prezența, asupra lor, a mai multor telefoane, laptopuri sau aparate de fotografiat, motiv pentru care au fost reținuți de către oamenii legii.

 

Autor