I-am prins! Doi pensionari din Balș au cărat toată după-amiaza zăpadă de la marginea orașului și au adus-o în Craiova, în Lăpuș

dacie zapada

Gest de o cruzime nemaiîntâlnită! Doi pensionari din Balș, soț și soție, au cărat toată după-amiaza zăpadă de la ei din oraș și, cu sânge rece, au venit și au aruncat-o la marginea Craiovei, în cartierul Lăpuș-Argeș. Cei doi au fost opriți, într-un final, de un filtru de poliție, care a remarcat prezența lor dubioasă în apropiere de SUCPI.

”La volanul unei Dacii 1300, corect echipată pentru anotimpul rece, numiții Pârjol Ion și Maria, domiciliați în localitatea Balș, au fost surprinși transportând ilegal zăpadă, pe capota din spate, pe plafon, dar și sub capota din față, la motor. La o cercetare amănunțită, s-a constatat faptul că zăpada era adusă ilegal din Balș, la Craiova”, a declarat unul dintre polițiștii care a participat la  reținerea celor doi.

În apărarea lor, pensionarii susțin că au venit la Craiova să cumpere o mașină de spălat, aflată la promoție de Black Friday. Zăpada de la motor, spun ei, e ceva obișnuit la o Dacia 1300 și chiar au negat faptul că ar fi vinovați de ceea ce au consemnat polițiștii în procesul verbal.

Autor