I-am prins! Mâncătorii de semințe din noile autobuze, doi bărbați de la Cluj trimiși de primarul Boc să ne strice inaugurarea

Persoanele care în această dimineață au stricat „debutul” noilor autobuze, spărgând în nesimțire semințe în acestea, sunt doi ardeleni din Cluj-Napoca. După spusele celorlalți călători, bărbații ar fi fost trimiși de primarul Emil Boc, cu scopul precis de a strica acestă zi, mult așteptată de întreaga Bănie.

„Nu fură din Craiova ăia niciodată. Îi știu bine pe hăndrălaii ăștia de sparg semințe ca nesimțiții, sunt rapizi. Ăștia pe care-i văzui eu, până terminară punga, dădu autobuzul două ture de oraș. Plus că-i auzii când vorbeau, olele cât de rar. Eu, din ce analizai așa, cred că-s de la Cluj, că pe acolo găsești de-ăștia de fac economie la cuvinte. Și să vă mai zic ceva, ce mai cred eu. I-a trimis Boc, domn’e. Pe ochii mei, lu’ ăla îi e ciudă că avem și noi autobuze ca la el acolo și vru să ne șicaneze, cum s-ar spune”, ne-a declarat un pensionar.

„Da, și eu cred că tot Boc îi trimisă. Îi e frică, vă spun. Îi e frică să nu care cumva să fie și alții ca el. Se crede el cel mai tare. Îl roade invidia pe invidios, cum nu? Păi dacă mi-a tăiat el mie pensia, treaba asta a făcut-o cu ochii închiși, despre ce vorbim?” a încheiat, retoric, un alt călător.

La această oră, persoanele reținute după ce mai mulți cetățeni le-au confirmat identitatea sunt audiate la sediul Poliției Locale, care se pare că intenționează să îi țină toată noaptea în anchetă, după care mâine vor fi eliberați și trimiși acasă, la Cluj.

” Nu a fost ușor să îi prindem, că s-au deghizat în craioveni, cum ar veni. Totuși, prin metode specifice, i-am reținut la circa o oră, maxim două de la comiterea infracțiunii. În seara asta varsă tot ce au văzut, ca să fim siguri ca nu sunt spioni de informații”, a declarat șeful Poliției Locale.

Autor