Imaginea dimineții la CNN – ” Huge ”White Parade” in Craiova, Romania, today”

Postul de televiziune CNN a prezentat, la știrile dimineții, imagini cu mai multe persoane îmbrăcate în alb, participante la o manifestare, titrând: ”Huge ”White Parade” in Craiova, Romania, today”. Jurnaliștii americani au lăsat să se înțeleagă că în sud-estul Europei se petrece astăzi un mare concert, un eveniment grandios. Imediat după prezentarea imaginilor, pe pagina de Facebook a CNN au apărut diverse mesaje de genul ” I am in!” ”We are going right now” ”Where is this Craiova?” sau ”Do they have gipsies?”

” Am primit solicitarea de a aproba aterizarea mai multor zboruri private, circa 10 la număr până acum. Este vorba de aeronave de dimensiune mare care se pare că vor aduce la Craiova tineri interesați să participe la evenimentul prezentat de americani”, a precizat directorul Aeroportului din Craiova, Mircea Dumitru.

În oraș, potrivit unor surse de încredere, gradul de ocupare a hotelurilor a atins un maxim istoric. Pe rețelele de rezervare, nu mai găsești un loc pentru închiriat și unele camere s-au vândut și cu 2000 de euro pe noapte.

Autor