IMAGINI EXCLUSIVE: Axul central al Craiovei intră în renovare: Calea București devine Șampselize

Autoritățile locale din Craiova anunță faptul că artera principală de circulație a orașului, Calea București, va intra într-un amplu proiect de renovare. Chiar dacă acest lucru s-a mai întâmplat în ultimii ani, de data aceasta proiectul este fabulos si, ne asigură chiar primarul Băniei, Lia Olguța Vasilescu, va rivaliza cu marile bulevarde ale lumii.

” Va fi ceva nou, modern, de o să-și muște Boc degetele, pe ochii mei. Vă prezint în avanpremieră Șampselize, noua ”Calea București” a Craiovei, sau mai bine zis ”Calea Lactee” a Europei. Lucrările se vor desfășura atât în plan subteran, cât și suprateran. Nu vă pot dezvălui toate punctele forte, pentru că sigur s-ar inspira și alții de la mine, și nu mai vreau asta. Vor fi spații de joacă, locuri de recreere, ne-am gândit la tot, trotuare, copaci, linie de tramvai, ceva cum nu s-a mai văzut”, a explicat primarul Craiovei.

Am reușit să obținem câteva fotografii EXCLUSIVE, pe care vi le prezentăm mai jos, cu nota de explicații.

 

 

 

Ca o ultimă precizare, pe tot bulevardul vor fi montate boxe audio din care va răsuna, periodic: melodia ”Au înnebunit salcâmii”, a maestrului Tudor Gheorghe.

Sustine Craiovaniuz

Daca iti plac stirile create de echipa noastra si vrei sa contribui la sustinerea acestui proiect, poti sa donezi folosind Paypal. Multumim!

Autor