Impas total în negocierile PLUS – PNL la Craiova: într-un moment de neatenție, liberalii ar fi furat fursecurile de pe mese

Nu se mai poate vorbi, cu siguranță, despre niciun fel de negociere între PLUS și PNL la Craiova, după ce ieri, în cea de-a doua zi de discuții, liberalii ar fi plecat acasă cu fursecurile de protocol puse la dispoziție de cei de la PLUS.

” Noi am avut cele mai bune intenții. La un moment dat, chiar părea că am ajuns la un numitor comun și că vom bate palma. Am hotărât ca înainte de a parafa înțelegerea, să facem o scurtă pauză. Noi, de la PLUS, am ieșit pe hol pentru ultimele considerații dar când ne-am întors, cei de la PNL plecaseră. Și n-au plecat cu mâna goală, ne-au luat și fursecurile de la protocol”, au arătat cu degetul cei de la PLUS.

În replică, liberalii spun că doar o invenție a PLUS  pentru a discredita candidatul PNL la funcția de primar al Craiovei și de a se retrage de la negocieri. ” Să spună despre noi că am furat fursecurile, chiar ni se pare doar un motiv pentru a a nu accepta propunerile noastre”, s-au apărat cei de la PNL.

Autor