În momentul în care au văzut rachetele antigrindină pe cer, locuitorii din Caracal au ieșit în stradă: ” La mulți ani, 2020!”

Bucurie mare pe străzile municipiului Caracal, noaptea trecută. Văzând că cerul este luminat de rachete, localnicii au ieșit la 12 noaptea și și-au urat ”La mulți ani!”.

”Eram la televizor, mai priveam pe la talk-show-uri, când au început să se audă zgomote puternice. Am deschis geamul și am văzut rachete, ca artificiile, cum se aprindeau în negura văzduhului. La scurt timp, mai mulți vecini de la scara blocului de lângă noi au ieșit pe platoul din față și au început să cânte ”La mulți ani, 2020!” Mi-am luat repede niște haine pe mine și am coborât și eu. Până la două dimineață ne-am bucurat”, a explicat un localnic.

Totuși, bucuria caracalenilor a fost întreruptă de mai multe echipaje de poliție, care au intervenit la fața locului, fiind chemate de alți vecini deranjați de zgmotele bucuriei. Oamenii legii le-au explicat petrecăreților că nu este permisă manifestarea cu voce tare la miez de noapte, chiar dacă este Revelionul.

Autor