În premieră, imagini cu autobuzele electrice pe care le va cumpăra de Primăria Craiova

Prin metode specifice, vă prezentăm în premieră și mai mult decât exclusiv, imagini cu autobuzele alectrice pe care Primăria Craiova le va achiziționa printr-un contract de 28 de milioane de euro. Nu ne-a fost ușor, pentru că, în mod oficial, beneficiarul contractului va fi ales în urma unei licitații, dar căutând pe internet, i-am descoperit pe cei mai ieftini dintre producători și, cu siguranță, ei vor fi câștigătorii contractului.

” Autobuzele au câte 46 de locuri pe scaune, capacitate de până la 70, dar la Craiova merge chiar și până la 90. Am înțeles că sunt obișnuiți cu aglomerația. Autobuzele vin ambalate în niște cutii și, pentru ca aspectul lor să fie unul inedit, jențile luminează noaptea. Este practic, ultimul tip de autobuze pe care îl producem special pentru clienții noștri”, ne-a declarat furnizorul de pe alibaba.com.

Cel mai probabil, autobuzele vor intra în uzul craiovenilor de-abia în anul 2020, dar producătorul este optimist: ”trimitem câteva de probă, oricum, ca să se acomodeze cu ele”.

 

Autor